'In ieders belang!'

andre-middelbeek

Bestuurlid
middelbeekandre@gmail.com
06-52 46 35 13

André Middelbeek

Kwalitatief en passend onderwijs van vitaal belang

Andre Middelbeek, geboren Zeevanger en vele jaren raadslid in onze mooie gemeente. Vanaf 1980 zeer actief in het verenigingsleven met name op het sportieve vlak. Voorzitter van zowel Voetbal- als Volleybalvereniging gedurende meer dan 25 jaar. Geen wonder dat mij de post Sport en recreatie/toerisme werd toebedeeld in de fractie van Zeevangs Belang. Ook in groter verband, n.l. volleybalscheidsrechter-aanwijzer in de hele gemeente Edam-Volendam heb ik mij jarenlang ingezet. Sport in de breedste zin van het woord, zowel recreatief als prestatief verbindt en is een zeer belangrijke factor die bijdraagt aan een gezond leefklimaat voor eenieder. Niet voor niets is onze gemeente een van de koplopers als het gaat om de titel “belangrijkste sportgemeente” van Nederland, en dat willen we graag zo houden.

Ook biedt onze gemeente tal van mogelijkheden om zich recreatief te vermaken, echter Zeevangs Belang is geen voorstander van massa toerisme in met name de kernen Zeevang en Edam. Beide lenen zich niet voor vele autobussen en ander zwaar vervoer.

Zeevangs Belang onderschrijft het belang van goede accommodaties zowel voor binnen- als voor buitensport en daar waar nodig aanvullingen (denk aan speelveldjes voor de jeugd) te bewerkstelligen, in samenspraak met onze bevolking. U kunt rekenen op onze inzet, om bovengenoemde punten te verwezenlijken.