'In ieders belang!'


Wethouder
ddijkshoorn@quicknet.nl
06-29 57 77 40

Dirk Dijkshoorn

Kennis en inzichten; breed informeren

Dirk Dijkshoorn, geboren in 1962 in Middelie en sinds 1987 woonachtig in Oosthuizen. Getrouwd en trotse vader van 4 dochters. 40 jaar fulltime werkzaam geweest bij Wiers Automaten en actief ondersteunend in het verenigingsleven van Oosthuizen. Vanaf juni 2022 wethouder in het college van Edam-volendam.

Als raadslid krijg je vaak onvoldoende informatie. Van mijn mederaadsleden wordt wel verwacht over vele belangrijke zaken een mening te hebben. De afgelopen jaren heb ik veel dorpsraden, verenigingen en vooral inwoners van onze gemeente bezocht en gesproken. Hoe kunnen we de lokale belangen het beste behartigen in de gemeente Edam-Volendam? De eerste stap is gezet door met een krachtige lokale partij uit Zeevang in de raad van Edam-Volendam te komen. En dat is meer dan nodig om gevolg te gegeven aan uw behoefte gehoord te worden. Samen met onze leden, het bestuur en de kandidaten willen we u en de gemeente Edam-Volendam een mooie toekomst bieden. Uw stem bij inspraak moet goed terecht komen om het democratische proces te sturen. Belangrijke punten hierbij zijn: Geen vooringenomen standpunten. Het algemeen belang altijd voorop. Betrouwbaar, stabiel, open en transparant. Altijd met de burger in gesprek blijven. Geen dogma’s en politieke spelletjes zoals bij landelijke partijen.

Wij hebben een programma opgesteld dat tot stand is gekomen door vooral naar de burgers te luisteren en gebruik te maken van het vakmanschap en de kennis van onze leden. Vanaf juni 2022 vervul ik onder andere de wethouderposten financiën en duurzaamheid van onze gemeente Edam-Volendam. Binnen het college zet ik mij in om waar mogelijk uw stem te vertegenwoordigen. Wij hebben u echter wel nodig ook na de verkiezingen van 2022. De inwoners zijn de ogen en oren van onze maatschappij. Met uw input kunnen wij u in ieder geval de komende jaren zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Het weergegeven mail-adres en telefoonnummer is voor contact met mij als vertegenwoordiger van Zeevangs Belang.

Voor contact met mij als wethouder kunt u mailen naar: bestuurssecretariaat@edam-volendam.nl